Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěrečné otázky

21. 7. 2014

 Přivítejme porotu a tři finalisty. 

 Než začnete hlasovat pro vítěze každý z vás porotců má možnost položit několik otázek. 

Slade

 Tak, mě ani nemusíte odpovídat na otázky, byl sem s vama prakticky celou hru tak vím co se dělo a nedělo, až na moje vyřazení a vaši nechut hlasovat pro Djembu kvůli čemuž sem musel zběhnout na chvíli k druhé straně. o Fadelovi vlastně nevím že ani hrál, jeho jediná taktika byla psat, kdo bude další. Očík mě nepřesvědčil o svoji hře. Jonáš se snažil hrát a výmýšlet až na to že sme se neshodli na Djembovi ale jinak z těch tří se mi s Jonasem hrálo nejlíp, tákže já už mám jasno. 

*žádné odpovědi* 

Kejmy 

Tak jo.Gratuluju vám co jste se sem dostali.Neni zrovna lehký se dostat až do konce,přesto si myslim,že ani jeden z vás si nezaslouží tady sedět.

Taky začnu s Fadelem.
Mám jen jednu jednoduchou otázku.Myslíš si,že jsi hrál líp jak ti 2 vedle tebe?

 

Očaři a Jonáši.
Pro vás mám stejnou otázku a pořádně si rozmyslete co mi odpovíte.
Podváděl Slade ve výzvách,když byli ještě původní kmeny?

Toť vše. 

Odpověď Jonas

 1)Jestli podváděl nebo ne se zeptej jeho,já o tom opravdu nic nevim,do hlavy ani do svědomí koukat neumím .

 Odpověď Očík 

Ja jsem se slade ptal jestli podvadel, a rekl mi ze ne.. osobne si myslim ze o nake to kolo to upravit mohl.. to je asi vsechno co k tomu muzu rict. 

Odpověď Fadel  

Já nevim jestli jsem hrál líp než Jonas a Očík ale myslím že jsem hrál dobrou hru.. 

Djemba

 Takže lidi gratuluju že jste se dostali tak daleko, ale zde končí sranda a začíná má oblíbená hra "odpovídejte Djembovi" díky které můžete získat větší šanci zvítězit tuto hru

Začnu s Fadelem, ty jsi za celou hru nebyl příliš aktivní co se týká komunikace a co vím dal ses dost jednoduše zmanipulovat, no nebudu tě dál rozebírat a tady máš mé otázky
1) Kolik lidí jsi za celou hru zradil a kteří to jsou?
2) Klasická otázka, jaký byl tvůj klíčový tah ve hře?
3) Kdyby spiderman a joker bbojovali proti sobě, kdy by dojel na bojiště batman?

tak teď k Očíkovi, ty jsi byl celou hru se mnou a doufám že při mém vyřazení jsi pro mě nehlasoval, ale to je již vedlejší, teď jestli chceš vyhrát tak odpověz co nejlépe na tyto otázky
1) Koho jsi sebou chtěl mít ve finále od sloučení?
2) Kolika lidem jsi ve hře musel lhát aby ses udržel?
3) Kdyby někdo zabil v Anglii skota který má luk a šíp v ruce, měl by být potrestán?

a nyní k Jonášovi, u tebe si nejsem jistý jak přesně jsi hrál ale vím jistě že jsi zde teď jen díky mě, no nebudu dál rozebírat věci o kterých stejně moc nevím a zde jsou otázky
1) Proč by podle tebe Fadel a Očík neměli vyhrát?
2) Na kmenové radě, kde jste vyřadili Sladea jsi napsal toto "Djemba musel jít,protože moc nápadně taktizoval", mě to vyznívá dost jako to že jsi pro mě tedy na kmenové radě kde jsem vypadl hlasoval, je to pravda? a chci upřímnou DLOUHOU odpověď
3) Kolikrát musíš převrátit 2 přesýpací hodiny, které jedny jsou na 5 minut a druhé na 2 minuty, aby jsi naměřil 8 minut?

Tak a mám pro vás ještě 2 společné otázky
4) Číslo od 0 do 96453961?
5) Kdybyste získali 1 milion dolarů, kolik byste si z toho nechali?

To je vše a doufám že odpovíte upřímně. 

Odpověď Jonas  

1)Fadel by neměl vyhrát,protože se občas vezl,stačilo mu napsat,hlasujeme pro toho a toho hlasuj s námi,odpověď byla ok a ani nebyl moc aktivní byl tu občas,já byl opravdu hodně aktivní když mi přišla zprava okamžitě jsem se na ni snažil odpovědět a byl jsem tu vždy v čas výzvy a Očík ten hrál dost podobnou hru jako já,ale myslím,že jsem ji hrál víc strategicky + to ja jsem přetáhl Nelly bez,které bychom to daleko nedotáhli a později i Johna a taky trochu popostrčil Nelly k tomu,aby dala očíkovi symbol,diky němuž jsme vyřadili Standu,myslim,že jsem toho za hru udělal víc než oba a tato hra je o strategii a já ji měl podle mě nejlepší. 2)Ne nehlasoval jsem pro tebe!Bylo nás devět a Slade přišel s nápadem tě vyřadit moc jsem do toho nechtěl,protože jsem ti mohl věřit a zároveň jsi udělal co jsi udělal,takže mě začal přesvědčovat jak jsi stratég vzpomněl jsem si jak jste chtěli udělat tu alianci Terry Slade ty Fadel Kejmy a stepan + prý si teď zas něco dalšího začal tvořit se Štěpánem,ale stejnak jsem řekl,že ne,bylo nějak 2 hodiny před koncem kmenovka a Fadel mi napsal,že to budeš ty,že máš už 4 hlasy - Slade,Kejmy,Štěpán,John a Nelly 4 z nic hlasovali pro tebe Ocik byl v Turecku a dopředu hlasoval pro Johna,pro toho hlasoval taky nekdo z trojky Štěpán Kejmy Slade nevim přesně kdo a já ty a Fadel jsme hlasovali pro Štěpána,pak jsem se musel tvářit jako,že mi to nevadí,jinak by mě Slade chtěl vyloučit . 3)První musim převrátit 2x a 2 minuty budou navíc a druhé hodiny 4x. 4)555. 5)tak 100 000 bych daroval na charitu a tak 100 000 bych daroval rodičům a dalších 100 000 kamarádům a příbuzným,takže bych si nechal 700 000. doufám,že takhle je to ok. 

Odpověď Očík 

1) furt jsem to promejšlel ale furt jsem nevěděl koho tam chci mít... spíš jsem to dělal koho tu nechci tak vyřadim a pak tu zůstávali který mám oblíbený a bylo to těžší a těžší, a fadel s jonasem byli spojenci od začátku hry.. takže jsem tu nakonec zůstali mi tři.. 2) ve sloučení jsem skoro nelhal kromě andymu kterýmu jsem řek že ho nenapíšu ale pak jsem naplánoval jeho vyřazení a vypad(před radou byla velká hádka mezi mnou a andym).. vždycky jsem se spíš z toho snažil vykecat abych nemusel lhát.. ale ve sloučení jsem párkrát lhal protože sem neměl jinou možnost... 3) neměl protože mohl se zachránit lukem a šípem 4) 1687456 5) vezmu to v českých korunách jo.. takže 20 milionů korun, bych rozdělil následovně..10 milionů bych rozdělil mezi rodinu.. 4 miliony bych dal na charitu a 6 millionů bych si nechal. úplně upřímně... 

Odpověď Fadel 

1)Zradil jsem Terry2)Moc lidem ne já nelžu ani neumím lhát ale v této hře jsem párkrát zalhal 3) Klíčový tah byl se spojit s Jonasem a Očíkem..těm klukům jsem fakt věřil a mám je rád a jak ted mě jonas říka že jsem se vezl tak nemyslím že je to pravda...3)Vůbec nevím4)12 5)Učitěbych dal 100000 Rodičům! 100000 Babičce protože je na mě hodná a kdykoli si řeknu tak mi peníze dá:-) 100000 bych dal na mojí bývalou základní školu aby jí konečn upravily:) a 100000 bych dal na charitu:) 600 000 bych si nechal. 

Stepan 

Především gratuluji. Přejdu rovnou k otázkám.
Pro všechny: Váš největší tah?
Pro Očíka: Kteří 3 by měli sedět místo Vás? A proč?
Pro Jonáše: Jedním slovem: jak se ti vedlo ve výzvách?
Pro Fadela: Proč by Očík a Jonáš neměli vyhrát?
 Dobře si odpovědi promyslete a mějte se.   

Odpověď Jonas 

1)Bylo jich určitě víc,ale můj největší tah byl asi vyloučení Dannyho,protože to vedlo k tomu,že se rozpadla GALU když nás bylo 12 byl to opravdu velký zmatek,protože nikdo nevěděl kde kdo stojí a jsem rád,že to dopadlo tak jak to dopadlo . 2)Vyhrál jsem 2 imunity,takže bych řekl nadprůměrně. 

Odpověď Očík 

1) skoro každý.. protože pouze jednou mi nevyšlo koho jsem napsal tak nevypad, takže tich tahů bylo hodně.., ale asi za jeden z největších považuju vyřazení standy, terry( i když jí mám moc rád tak musela jít, promin terry, jinak bych se nedostal kde jsem). PRO MĚ : kromě nás ?... já si myslim že kdyby jsme tu nebyli mi tak TERRY, SLADE, a ŠTĚPÁN(ty), terry = výbornej strateg, dost dobrá ve výzvách, manipulátorka, kmenová hráčka, výdce kmene, slade = dobrej strateg, šikovnej ve výzvách, loajální spojenec, štěpán = psychicky dobrej soutěžící, tichej dobrej strateg, měj se štěpáne( epuldo). 

Odpověď Fadel 

1)Spojení s Jonasem a Očíkem, a vyloučení Terry :((2)No myslím že káždý kdo se dostane do konce by mýt šanci výhrát mám ty kluky rád a myslím že oba si zaslouží výhrát:) 

Terry

 Oukej, tak jo, gratuluji vám. Budu dlouhá  . Takže vezmu vás podle abecedy. Fadele, tak strašně jsi se chtěl dostat do finále, že jsi udělal vše, co Ti Jonas a Očík řekli. Od začátku hry jsem brala Tebe a Djembu jako svoje spojence a těšila jsem se, až se sloučíme a budeme spolu hrát, vytvoříme nějakou super alianci, ale ty jsi mě zradil a to hlavně ze srabáctví, že, když to uděláš, Jonas a Očík Ti nedají pak hlas, že to nemůžeš udělat atd atd - blahopřeji, tím pádem jsi neudělal vlastně žádný tah a jen ses vezl, první dohodu jsi měl se mnou a podrazil mě. můj hlas nedostaneš. Jonasi, Skoro celou hru mi přišlo, že vlastně ani nevíš, jak hrát, hrála jsem již po několikáté, viděla jsem Tě už párkrát hrát - Tvá hra je pořád stejná - zbrklá, nerozumná a náhodná. Přišlo mi, že polovinu hry ses vezl a v polovině jsi měl štěstí. Tvá taktika byla jaksi nedomyšlená, nebyla zase tak špatná, ale nedomyšlená. Tvoje hra nebyla chytrá, ale spíš tak trochu o štěstí se spojenci a nebýt Djemby, nedostal by ses ani do poroty - měl bys mu líbat zadek. Očíku, Tvoje hra se mi líbila nejvíc. S Tebou jsem byla asi nejvíce ve spojení a tak jsem o Tvé hře asi věděla víc, než ostatní. Udělal jsi spoustu tahů, byl jsi na tom podobně jako Jonas, akorát jsi to nedělal tak okatě a zbrkle, vím, že každé hlasování sis pečlivě promýšlel a jsem si jistá, že jsi byl ve vaší trojalianci velmi důležitý hráč. nebýt Tebe, Jonas by se nedostal tam, kam se dostal. Jsi silný hráč a jsi hrozba a upřímně jsem velmi překvapena, že Tě nevyřadili. Hrál jsi podle mě nejlepší hru a pokud nezkazíš otázky, máš můj hlas . A teď k otázkám.

Pro všechny: 1) Kdyby Nelly nakonec neodstoupila, pro koho byste hlasovali na vyřazení?
2) Které vaše rozhodnutí bylo nejtěžší.
pro Fadela. 1) Kdyby ses mohl v některý moment (kterýkoliv) rozhodnout jinak, změnit to, co by to bylo?
pro Jonase 1) v čem si myslíš, že by tahle Tvá hra jiná, než všechny předtím? ( Mě totiž přišla stejná )
pro Očíka 1) uvažoval jsi v průběhu hry o tom, že bys udělal novou alianci s někým jiným, nebo jsi chtěl být po celou hru věrný Jonasovi a Fadelovi?

Takže ještě jednou gratulace a prosím porotce, hlasujte uvážlivě a chytře, bez zahořklosti a nesnášenlivosti. ono ne vše je vždy tak, jak to vypadá já už mám na 99% jasno, komu dám hlas, ale přesvědčte mě. Hodně štěstí.

 Odpověď Jonas

1)Pokud by Nelly neodstoupila hlasoval bych pro Očíka,protože byl největší hrozba a snažil se me vyřadit 2)Nejtěžší bylo asi vyřadit Johna místo Nelly,protože jsme si mysleli,že Nelly má symbol 3)hrál jsem rozhodne lip hrál jsem 4x v PI tam jsem byl beznadějnej vůbec jsem nevěděl jak se to hraje a vypadl jsem jeste před sloučením pak v Madagaskaru kde nebylo co hrát bylo nas málo a mel jsem jasnou alianci už z PI pak ve FvF kde jsem hrál trochu lip,ale jak říkáš hrál jsem moc okatě teď jsem hrál zaručeně nejlíp našel jsem si dost pevnou alianci,která mi všechno řekla a hrál jsem podle mě dost pod radarem nedostal jsem ani hlas a došel jsem do finale takze jsem hrál nejlepsi hru 

Odpověď Očík 

1) asi pro Nelly pro Fadela, protože by jonas s fadelem asi hlasovali pro mě.. 2) bylo jich víc... ale například : když jsem se rozhodoval mezi vyloučením Zindera a Johna, protože Zinder byl a je manipulátor, a John chodí do třídy s Danym.. (takže něco jako spojenci), to bylo asi to nejtěžší.... 1) uvažoval jsem o dalším !pokračování........ !silným spojenectvý, kdyby náhodou to původní padlo... ale nakonec jsem další !hodně! silnou neudělal. Ale nakonec jsem zůstal věrný jonasovi a fadelovi. díky za hru terry.

 Odpověď Fadel

 1) pro Očíka nechtěl bych ho napsat ale dozvděl jsem se že domlouvá s Jonasem aby mě napsal 2) Napsat tě to bylo hrozný tohle není podlejzání mám tě rád a jsi dobrá hráčka:-) a nedivím se žě mi hlas nedáš:)) 1) bylo by to že bych tě nenapsal to myslím upřímně a vážně bylo to tak těžký tě napsat sanžil jsem se tě chránit prosil jsem Kejmyho at ti dá imunitu ale odpověděl radši ona at vypadne něž já..A ještě jednou se ti omlouvám ty jsi mi otevřela dveře a já ti je zavřel promin:( 

Dobrá je čas hlasovat 

Dnes hlasujete pro vítěze. 

Hlasy přečtu až v Praze :D! 

Zatím a pořádně se umyjte. 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář